Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ανέβα πάνω με Ρώσους και Αλβανούς!...



Αυτό θα προέτρεπα τον Μαρινάκη να κάνει για να δώσει μια απάντηση στους κουκουλοφόρους που επιτέθηκαν στον Καλόπουλο, αυτό ακριβως δηλαδή που του ζήτησε να κανει ο Μπεος αμέσως μετά το πιο σκανδαλώδες Ντέρμπι των τελευταίων ετών για να προστατεύσει τον διαιτητή ΤΟΥ. Κάτι που φαίνεται να έχει πάρει πατριωτικά ο Πόλντο (μου είχε λείψει αυτό το παρατσούκλι) γιαυτό και έβγαλε αυτή την απαράδεκτη ανακοίνωση. Το ότι ο κολλητος του ο Μπεος εκτίει ποινη φυλάκησης για να καλύψει ΚΑΙ τον ίδιο, δεν σταματάει τον Μαρινάκη από το να προκαλεί συνέχεια την κοινή γνώμη, πέρασε η «μπόρα» φαίνεται και βγήκε να κάνει το...ουράνιο τόξο ο χοντρός!

Προσέξτε, δεν λέω πως ήταν απαράδεκτη επειδή κατέκρινε αυτά τα άθλια γεγονότα, αυτό το κάνω και εγώ, ήταν απαράδεκτη επειδή πρώτον έγινε άπο τον Μαρινάκη, τον «άνθρωπο» που κατηγορείται για υποκίνηση βίας, (όπως δηλαδή πέρσι στο Ντέρμπι του Καραισκάκης) και δεύτερον επειδή κατήγορος (κατα την γνώμη του) είναι ο Παναθηναικός, με τoν… υποχθόνιo Γόντικα τον δημιουργό της πράσινης παράγκας. Με λίγα λόγια το παραμύθι στον κόσμο του ολυμπιακού συνεχίζεται.

Δεν ξέρω τι κουτόχορτο τρώνε στον Πειραιά ο υπόλοιπος κόσμος όμως δεν τρώει, ξέρουμε πως οι γραφικές αυτές δηλώσεις γίνονται μόνο και μόνο για να καλύψουν όλο το παρασκύνιο που έχει πάλι για τα καλά μπροστά, 2 μέτρα οφσαιντ το Γκολ του Τζιμπούρ με τον Παναιτωλικό, μη καταλογισμός πέναλτι στον ΠΑΣ για την ισοφάριση και πέναλτι εκτός περιοχής (ΠΑΛΙ) στο κυπελο με τον Πιερικό... πρέπει να είναι Κόπανος κανείς για να μην καταλαβαίνει το παιχνίδι που παίζουν αλλά από τέτοιους στον Πειραιά άλλο τίποτα...

Υ.Γ. 1 Πολύ βάζελος αυτός ο Βασσάρας ρε παιδιά, τόσο πολύ που επανέφερε τον Καλόπουλο, ε;; Πρόβατα;

Υ.Γ. 2 Πάντως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός ηλιθιότητας και γραφικότητας στο λιμάνι, το ντέρμπι ανάμεσα σε Σάββα και Νικολακόπουλο καλά κρατεί!!! Μιλάμε για τον ιδανικότερο ρεπόρτερ και τον ακόμα πιο ιδανικό Γενικό διευθυντή για αυτή την ομάδα!!!

Ας θυμηθούμε κάποιες ωραίες στιγμές που μας έχει προσφέρει ο..."διδάξαμε ήθος"!!!


Εδώ πολύ στοργικά οπαδός του ολυμπιακού προσπαθεί να σώσει τον Σισσε από την επίθεση του... μεταφραστή του!


Στην φωτό αυτή οπαδοί του διορισμένου προσπαθούν να αγκαλιάσουν τον Σισσέ για να τον συγχαρούν για την μεγάλη του εμφάνιση...


Εδώ ξεκάθαρα οπαδός του οσφπ προσπαθεί να προστατέψει τον Σισσε από τους Security...


The Researcher

3 σχόλια:

  1. ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕς ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΕΝΑ ΔΑΚΤΥΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε Ντολυ συγγενης σου ειναι η κοπελα με τα κομμενα δαχτυλα??? Μας εχει ζαλισει τα παπαρια με δαυτην!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και φαντασου δεν αναφερθηκα στον ευθυμιαδη ακομα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή