Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Με όποιο δάσκαλο καθίσεις...




Δεν ξέρω πόσοι από εσάς διαπιστώσατε σε τι κίνηση προέβει ο Ολυμπιακός Βήτα; Ή ακόμα, δεν ξέρω αν όλοι σας το αντιλαμβάνεστε όπως εγώ το θέμα. Οι Βολιότες εξέδωσαν επίσημη ανακοίνωση αποκαλύπτοντας τα ονόματα των μελών της ΕΕΑ που πήρε την απόφαση αποβολής της ομάδας τους!!!

Με λίγα λόγια τι έκανε το αδελφάκι του... «διδάξαμε ήθος»; Έδωσε σημαντικές πληροφορίες ανθρώπων που τιμώρησαν την ομάδα τους, έδωσε πληροφορίες με τέτοιο τρόπο σαν να λέει «Αυτοί είναι... ΟΡΜΑΤΕ!». Δεν ξέρω ρε παιδιά μπορεί να μου φαίνεται εμένα παράλογο αλλά σε μια τέτοια περίοδο όπου το μίσος και η ατιμωρησία περισσεύουν (σε ένα ανύπαρκτο και ανίκανο κράτος να διαχειριστεί οποιαδήποτε κατάσταση) δεν κάνεις τέτοια κίνηση, εκτός και αν θέλεις να βλάψεις κόσμο!

Από την άλλη «με όποιο δάσκαλο καθίσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις» λέει η σοφή παροιμία και όταν όλη την χρονιά η σχέση του Ολυμπιακού Α. με τον Ολυμπιακό Β είναι... ΑΡΙΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, δεν πρέπει να περιμένουμε και τίποτα διαφορετικό.

Εγκληματίες απλά εγκληματίες...

Από την άλλη ο Παναθηναικός πάει με τον σταυρό στο χέρι (και καλά κάνει, δεν θα ήθελα ποτέ να γίνω σαν και αυτούς!), διότι για φανταστείτε οι Πράσινοι να έβγαζαν σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας, ή ακόμα και μέσω επίσημης ανακοίνωσης τα ονόματα αυτών των «περίεργων» 136 διαμαρτυρώμενων κατά της ανέγερσης του γηπέδου; Από φόβο και μόνο μην τους βρεί κανένας παλαβός στον δρόμο θα έπαιρναν άρων-άρων τις καταγγελίες πίσω και το γήπεδο θα είχε γίνει, ούτε ο πρώην πρόεδρος του ολυμπιακού κ. Χρυσικόπουλος (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ...) δεν θα μπορούσε να κάνει τίποτα...

Θα επανέλθω και για τα αγωνιστικά του Παναθηναικού, αλλά και για το πουλεν μου τον Τζιγγερ...

The Researcher

1 σχόλιο:

  1. oraio to arthro s researcher... i eksoteriki politiki tou olympiakou ta paei perifima kai didaskei to ithos to diko toys sta parartimata..o xontros den elege psemata otan ipe didaskoume ithos..ennouse to diko toys...

    http://road2sports.blogspot.com/2011/08/blog-post_3088.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή