Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Ποιoς Τζίγγερ;




Φτάσαμε λοιπόν σε αδιέξοδο πάλι, φτάσαμε στο σημείο όπου η τελευταία λύση του Παναθηναικού είναι ο Τζίγγερ. Δεν είμαι εμπαθής με τον Βαρδινογιάννη και ίσως πολλοί να με πουν... «Πατερικό ή Βγενοπουλικό» (όπου όντως τους πίστεψα γιατί έδωσαν όραμα για έναν άλλο Παναθηναικό), δεν είναι όμως έτσι, εγώ κρίνω από τα αποτελέσματα και βλέπω πως 10 χρόνια ιδιοκτησίας με ένα Νταμπλ δεν είναι ακριβώς αυτό που θα αποκαλούσα.. επιτυχία! Πιο πολύ όμως με ενοχλεί το γεγονός πως παρότι ο Βαρδινογιάννης επιχειρηματικά ήταν πολύ πιο ισχυρός από τον Κόκκαλη επέτρεπε όλα αυτά τα χρόνια να τον ξεφτιλίζει με κάθε τρόπο. Αυτό λοιπόν για μένα είναι αδιαφορία και ένας αδιάφορος ιδιοκτήτης τι νοοτροπία και τι κίνητρα μπορεί να δώσει στην ομάδα του;

Ό,τι και αν γράφεται, ό,τι και αν ακούγεται εγώ δεν πιστεύω πως ο κόσμος θέλει πίσω τον Τζίγγερ, από προπαγάνδα άλλωστε οι εφημερίδες άλλο τίποτα, μέχρι και μεταγραφικούς στόχους των πρασίνων έχουν εντοπίσει την στιγμή που η ομάδα δεν έχει καν διοίκηση. Ο Κόσμος του Παναθηναικού το 2008 ζήτησε ΑΛΛΑΓΗ και ακόμα και αν δεν έρθει αυτή φέτος, πιστεύω πως αργά ή γρήγορα θα έρθει. Ο Τζίγγερ χρειάζεται να δώσει μεγαλύτερο ποσοστό από το 25% που «χαρίζει», ένα ποσοστό το οποίο θα μπορεί να εξασφαλίζει στον νέο μεγαλομέτοχο το 57% που θα του δίνει ουσιαστικά και το δικαίωμα των αποφάσεων και όχι αυτός να εξαρτάται από τις προθέσεις των υπολοίπων μετόχων. Όλη η ιστορία λοιπόν γύρω από το ιδιοκτησιακό «κολλάει» εκεί.

Ακόμα και αν αποτελεί όντως την τελευταία ελπίδα του Παναθηναικού ο Τζίγγερ, το μόνο σίγουρα που θα προσδώσει στην ομάδα είναι... λιτότητα, αφού ο ίδιος χαρακτηρίζει ως «σπατάλη» χρημάτων ένα ρόστερ με παίκτες τύπου Σισσέ, Λέτο, Κατσουράνη, Μπουμσονγκ, είναι αλήθεια πως οι παίκτες αυτοί δεν έρχονται να παίξουν μπάλα στην Ελλάδα με συμβόλαια... Ντουμίτρου Μίτου.

Υ.Γ. Στο μόνο που συμφωνώ με τα λεγόμενα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι η επιβεβαίωση της παραμονής της οικογένειας του στο Μπάσκετ και η πρόταση σε Βγενόπουλο-Πατέρα να αναλάβουν τον Ερασιτέχνη, αυτό θα ήταν ιδανικό.

The Researcher



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου