Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Παρτε αποφαση και για αυτο λοιπον!


Μεσα απο αυτο εδω το Blog ειχα εκφραση τον θαυμασμο μου για την ομαδα Βολλει και ελεγα μαγκες του παικτες του Παναθηναικου που για αρκετο καιρο κρατουσαν την ομαδα στην κορυφη αν και απληρωτοι.

Μετα την «παραιτηση» του Καζαζη βγηκαν καποια πραγματα στην φορα τα οποια με εκαναν να αλλαξω γνωμη για ορισμενες καταστασεις στον συλογο, με κυριοτερο απο ολα το γεγονος πως καποιοι παικτες στην ομαδα ανεβαζουν και καταβαζουν... «κυβερνήσεις», αποφασιζουν απο το ποιος θα ειναι ο προπονητης μεχρι ποιος θα διοικει την ομαδα και με ποιο τροπο, για αυτους τους λογους αλλωστε μαθαμε πως αποχωρησε απο την ομαδα και ο Σταθακωστοπουλος. Η δουλεια ενως αθλητη ειναι εντος αγωνιστικου χωρου και μονο, τελεια και παυλα!

Έτσι οπως πηραν λοιπον καποιοι την αποφαση να φυγει ο Καζαζης (ενας πολυ καλος προπονητης και οχι μονο!), ας παρουν αποφαση αν θελουν τον κοσμο με το μερος τους ή οχι, διότι οταν φερνεις τα αποτελεσματα που πρεπει αυτα μπορει να σε καλυψουν, οταν δεν το κανεις ομως ολα σου γυρνανε boomerang. Nα φανταστειτε επρεπε να περιμενουμε νικη της Λαμιας επι της Πατρας (η οποια ευτυχως ηρθε) για να εξασφαλισουμε την εισοδο στην 4αδα (θα γινει και μαθηματικα βεβαια μονο με νικη επι της Κηφισιας εντος), σε αλλη περιπτωση θα επρεπε να κερδισουν μεσα στου Ρεντη τον Ολυμπιακο και με βαση τα φετινα αποτελεσματα, αλλα και την διαφορα των ομαδων, δεν ειχαμε πολλες πιθανοτητες.

 
The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου