Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Θα ξυπνήσει το θηρίο;…


Αμέσως μετά τον βομβαρδισμό των Ιαπωνικών δυνάμεων στο Περλ Χαρμπορ το 1941, ο Ναύαρχος Γιαμαμότο είχε πει το εξής: «Φοβάμαι πως ξυπνήσαμε τον κοιμώμενο γίγαντα».

Κάτι τέτοιο ελπίζουμε να συμβεί με την διοίκηση του Παναθηναϊκού αυτή την στιγμή, να ξυπνήσει και να πάρει την κατάσταση στα χέρια της, μια διοίκηση που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για όσα έπαθε η ομάδα στο Καραϊσκάκη (ένα μεγάλο μπράβο στον κ.Γόντικα που ήταν δίπλα στους παίκτες και έκανε ότι μπορούσε ο άνθρωπος) αλλά και για όσα έκανε ο Μαρινάκης όλο αυτό τον καιρό εκμεταλλευόμενος την απουσία και την απραξία τους. Ας ελπίσουμε λοιπόν όλοι οι μέτοχοι να συσπειρωθούν, να γίνουν μια «γροθιά», χωρίς μαχαιρώματα κάτω από το τραπέζι για το καλό του Παναθηναϊκού, άλλωστε μόνο η οικογένεια Βαρδινογιάννη είναι πολύ πιο ισχυρή από τον Μαρινάκη, φανταστείτε μαζί του τους Γιαννακόπουλους, τον Πολέμη, τον Πατέρα και όλους τους υπόλοιπους μετόχους. Είναι πραγματικά κρίμα μια τέτοια ομάδα (για μια ακόμα φορά) να διαλυθεί, μια ομάδα που έδειξε πως όταν βρήκε την ηρεμία της στα διοικητικά, οι ποδοσφαιριστές τα «πατήματα» τους και ο προπονητής έμαθε τους παίκτες, ο Παναθηναϊκός απέδωσε ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Πραγματικά με όλα όσα ειπώθηκαν στο Δ.Σ., τα μέτρα που θα πάρει η ΠΑΕ, αλλά και οι κινήσεις που έγιναν από τους φιλάθλους, μας κάνουν όλους να ελπίζουμε πως τελικά από όλα αυτά ίσως βγει κάτι καλό. Κάτι καλό που δεν θα έχει να κάνει μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά συνολικά με το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικότερα τον αθλητισμό.

Υ.Γ.1 Διαφωνώ κάθετα με την φήμη αποχώρησης των παικτών του Παναθηναϊκού από την Εθνική. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν ευθύνεται σε τίποτα με όλα αυτά που έγιναν. Το τι επίπεδο και παιδεία έχει ο Τοροσίδης είναι δικό του θέμα, αλλά και σαν ένδειξη αντίδρασης για όσα έγιναν να θέλουν να το κάνουν οι διεθνείς, υπάρχουν άλλοι τρόποι να γίνει αυτό.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου