Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Η ΒΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ!



ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, αυτό ακριβώς έγινε χθες στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλοί που διαφωνούν με αυτό. Οι φάσεις είναι γνωστές πλέον και έχουν ειπωθεί αρκετές φορές και μιλάμε για το Πέναλτι στο χέρι του Τοροσίδη, το ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ γκολ του Κατσουράνη και το offside γκολ του ολυμπιακού (στο οποίο δεν είναι μόνο Πάντελιτς αλλά και ο Τζιμπούρ).

Λίγα πράγματα για το παιχνίδι…

Ο οσφπ μπήκε πιο δυνατά και παθιασμένα στο πρώτο 20λεπτο και άνοιξαν το σκορ παρότι δεν υπήρχε καμία αξιόλογη φάση και από τις δύο ομάδες, μόνο παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη. Από το 30’ και μετά ο Παναθηναϊκός ανέβηκε πολύ και θα μπορούσε να ισοφαρίσει ΑΝ ο Καλόπουλος δεν έκλεινε τα μάτια στο πέναλτι χέρι του Τοροσίδη!

Ακόμα καλύτερο στο Β’…

Ο Παναθηναϊκός ήταν ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μέρος και με έναν Λέτο που έβγαζε φωτιές και που έκανε ότι ήθελε όχι μόνο τον Τοροσίδη αλλά και όποιον άλλο συνέκλινε από την πλευρά του για βοήθεια! Με το αριστουργηματικό φάουλ του Αργεντινού ήρθε το 1-1. Παρότι για κανένα 10λεπτο ο Παναθηναϊκός οπισθοχώρησε, ξαναβρήκε τα «πατήματα» του και θα μπορούσε να πάρει την νίκη που ΚΑΘΑΡΑ του στέρησε ο Καλόπουλος και οι βοηθοί του!!!
Ο Παναθηναικός άξιζε την νίκη γιατί ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, μια νίκη που για μένα δεν θα έδινε τίποτε άλλο παρά μόνο θεωρητικές ελπίδες (όπως είχα πει) για τον τίτλο αφού πίστευα πως ο οσφπ δεν θα έκανε (και ούτε θα τον αφήναν να κάνει) άλλη «γκέλα» και πραγματικά ποιος πιστεύει το αντίθετο μετά την διαιτησία του Καλόπουλου;

Το… τρίτο ημίχρονο

Για όσα έγιναν με την λήξη του παιχνιδιού τι να πω; Η εικόνα (δυστυχώς για τους Ολυμπιακούς που προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο) μιλάει από μόνη της αφού στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί του ολυμπιακού βιαιοπράγησαν κατά των παικτών του Παναθηναϊκού (Σισσε, Τζορβα, Καντε, Σαριεγκι), ενώ από την άλλη έχουμε τις δηλώσεις Μαρινάκη, όπου ο «ηθικός αυτουργός» όλων αυτών των γεγονότων είχε ένα πρωτοφανές παραλήρημα (για πρόεδρο ΠΑΕ) που συνέβη στα αποδυτήρια αλλά και μπροστά στις κάμερες.



Μερικά από τα γραφικά που ανακοίνωσε αυτό το «υποκείμενο» είναι πως:

«Διδάξαμε αρχές και δείξαμε ότι είμαστε υπεράνω και έχουμε κάνει πολύ μεγάλο αγώνα κατά της βίας στα γήπεδα.»
Προφανώς το ξύλο που έφαγαν οι παίκτες του Παναθηναικού είναι στις...αρχές το!

«Αν θέλει να φύγει ο Σισσέ χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει.»
Υπενθυμίζω πως είναι ακόμα πρόεδρος της Super League…

«Από την πρώτη μέρα στον Ολυμπιακό κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια για τη βία στα γήπεδα. Θεωρώ λοιπόν ότι έχουμε προσφέρει πάρα πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.»
Αυτό είναι ξεκάθαρο και το είδαμε στην λήξη του παιχνιδιού αλλά και κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς…

«Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια και στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Τα παιδιά των Ολυμπιακών έχουν αυτοπεποίθηση και όσο πιο πολλά παιδιά γίνουν Ολυμπιακοί τόσο πιο χαρούμενοι θα γίνονται»
Αυτές τις δηλώσεις δεν τις κάνει ούτε 5 χρονών παιδί, πραγματικά…

«Το γκολ του Κατσουράνη μπορεί να το δεις σαν κανονικό ή μπορείς να το δεις και σαν αντικανονικό.»

Χωρίς σχόλιο…


Τέλος, να πω πως για τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια δεν θα μάθουμε ποτέ τι πραγματικά έγινε, θα πω όμως ένα πράγμα, μετά τα όσα δήλωσε ο «κύριος» Μαρινάκης περί αρχών και ήθους πόσοι θα πιστέψουν την πλευρά Μαρινάκη πως ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ;… ΚΑΝΕΙΣ!!!



Υ.Γ.1 Επειδή ήδη άκουσα πολλά για τον Σισσε, «θα αποχωρούσε ούτως ή αλλιώς» ή πως «δεν μπορεί κάποιος να λέει πως θα αποχωρήσει επειδή δεν του μέτρησαν ένα γκολ» και άλλες τέτοιες γραφικότητες… «Άνθρωποι» βιαιοπράγησαν εναντίον του και ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ!!! Τα υπόλοιπα είναι για αυτούς που ψάχνουν δικαιολογίες για τα αδικαιολόγητα…

Υ.Γ.2 Ο Μαρινάκης γελοιοποιήθηκε μπροστά στα μάτια όλης της Ελλάδας με όσα έγιναν, αλλά και με όσα δήλωσε. Αυτός όμως ο πρόεδρος αξίζει σε αυτή την ομάδα…

Υ.Γ.3 Η Διοίκηση του Παναθηναϊκού η τωρινή και η προηγούμενη έχουν μεγάλη ευθύνη για το ότι η ομάδα ήταν απροστάτευτη σε αυτό το παιχνίδι!

Υ.Γ.4 Κόκκαλη γύρνα πίσω… 

 
Όσο οι καταστάσεις είναι έτσι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, θα απολαμβάνω την ομάδα μου μόνο όταν αγωνίζεται σε Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκεί που ότι αξίζεις παίρνεις…

The Researcher







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου