Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Μένει να δούμε και την συνέχεια.


Ολοι περιμέναμε να δούμε ποιά θα ήταν η αντίδραση της ομάδας μετά και την 6ήμερη άδεια των Χριστουγέννων και εγω ήμουν πολύ απαισιόδοξος όσον αφορά την εικόνα που θα παρουσίαζε στο πρώτο της παιχνίδι για το 2011. Δεν είδα και δεν περίμενα να δω πολλά πράγματα, άλλωστε μια τόσο κακή εικόνα –όπως αυτή που είχε η ομαδα στα τελευταία παιχνίδια- δεν μπορεί να αλλάξει μέσα σε 1-2 αγωνιστικές, αλλά τουλάχιστον είδα κάποια βασικά πράγματα που ήθελα, κάποια βασικά πράγματα που δεν είχε καν η ομάδα και αυτό ήταν που με προβλημάτιζε περισσότερο από όλα. Είδα τουλάχιστον μία ομάδα με διάθεση, με θέληση, με πάθος, είδα μια ομάδα που προσπάθησε να τρέξει περισσότερο, που έκανε τάκλιν μέχρι και ο Γκοβού, που προσπαθεισε να αναπτυχθεί και από τις «πτέρυγες» και από τον άξονα. Έστω και για ένα ημίχρονο ο Παναθηναικός έδειξε κάποια στοιχεία, τα βασικά στοιχεία τα οποία ακόμα και αυτά αγνοούνταν εδώ και καιρό από το παιχνίδι του, με λίγα λόγια η ομάδα έδωσε «σημεία ζωής» φτάνει να τα δούμε και στην συνέχεια.


Υ.Γ.1 Δεν ξερω αν έχει αλλάξει καθόλου το κλίμα στα αποδυτήρια πάντως είχα καιρό να δώ τους παίκτες να πανηγυρίζουν γκολ...«σαν ομάδα»!

Υ.Γ.2 Θα ήταν ιδανικό να πουληθεί αυτή την στιγμή ο Σιμάο (παρότι είναι το «πουλέν» μου), ώστε να μπορέσει η ομάδα να κάνει μεταγραφές. Πάντως η προσωπική μου άποψη είναι πως έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα (διοικητικά και οικονομικά) στην ΠΑΕ καλύτερα θα ήταν να υπάρξει σωστός σχεδιασμός από τώρα ΓΙΑ το καλοκαίρι, με μία σωστή προεργασία σε αποδεσμεύσεις αλλά και scouting όπου θα δώσουν μεγαλύτερες πιθανότητας επιτυχίας, δεν θέλω να γίνει μεταγραφή απλά για να γίνει ή για να μην γκρινιάζει ο κόσμος.


The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου