Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

3 στα 3 με θετικά και αρνητικά.



Το 3 στα 3 πέτυχαν οι ομάδες Ποδοσφαίρου, Μπάσκετ και Βόλλει το Σάββατο, κάνοντας την κατάλληλη εκκίνηση σε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα όπου κρίνονται πολλοί στόχοι και στα τρία αθλήματα.

Η παρέα του Σισσέ έχει να δώσει διαδοχικά παιχνίδια με ΑΕΚ (κύπελο), ΠΑΟΚ, ξανά ΑΕΚ και Ολυμπιακό σε ένα πρόγραμμα φωτιά που παίζεται ΟΛΗ η χρονιά. Στο μπάσκετ μπορεί να μην υπάρχουν ματς φωτιά στο πρωτάθλημα υπάρχουν όμως τα 2 παιχνίδια με την Καχα για την Euroleague που θα κρίνουν κατά πάσα πιθανότητα την πρωτιά στον όμιλο. Τέλος στο βόλλει τα δύο ματς με Λαμία (το ένα για το κύπελο που είναι και νοκ-αουτ) αλλά και το ντέρμπι Ηρακλή-Ολυμπιακού θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό την πρωτιά και το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι-οφ.

Ο Μπασκετικός Παναθηναικός έκανε έναν υγιεινό περίπατο με τον Ηλισιακό και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσουμε για το τελικό 88-71 παρά μόνο για το ρεκόρ καριέρας με την φανέλα του Παναθηναικού από τον Αντώνη Φώτση με 23 πόντους (4/4δίπ., 3/7τρίπ., 6/6β., 6ρ., 3ασ., 5λ.).

Για ματς του Παναθηναικού με τον Εργοτέλη δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα, είδα έναν πολύ μέτριο Παναθηναικό που απειλήθηκε αρκετές φορές από τον Εργοτέλη όπου μόνο από τύχη (αλλά και λόγο Τζόρβα) δεν σκόραρε. Πάντως ένα είναι σίγουρο, πως με τέτοιες εμφανίσεις σε συνδυασμό με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί ο Παναθηναικός δεν έχει τύχη!

Άφησα τελευταίο το Βόλλει το οποίο παρακολούθησα όλο τον αγώνα (αφού στο β’ημίχρονο με τον Εργοτέλη ο Παναθηναικός δεν βλεπόταν), διότι η ομάδα έκανε ένα ακόμα καλό παιχνίδι και κέρδισε 2-3 σετ (23-25, 29-27, 23-25, 25-22, 5-15) την ΕΑΠ στην Πάτρα και παρότι «πέταξε» 1 βαθμό (αφού έχασε δύο σετ στην minimum διαφορά και από δικά τους λάθη) μείωσε την διαφορά από τον πρωτοπόρο Ηρακλή στους 3.

Ο επόμενος μήνας είναι γεμάτος σημαντικά παιχνίδια, όρεξη να έχουμε να βλέπουμε...

Υ.Γ. Το διπλό του Ολυμπιακού στοιχηματικά είναι πολύ καλή ευκαιρία για κέρδος, μην με ρωτήσετε τους λόγους...

The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου