Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Αυτόν τον Τζίγγερ ίσως να θέλει ο κόσμος…

Μετά τα όσα συνέβησαν σήμερα στη συνεδρίαση της Super League, σε συνδυασμό με τα προηγούμενα επεισόδια στα εσωτερικά της ΠΑΕ έχω έρθει στο σημείο να συμπεράνω πως τον τελευταίο καιρό διακρίνουμε μια τεράστια αλλαγή του μεγαλομετόχου.
Όπως έχω επισημάνει και στο παρελθόν δεν κρύφτηκα ποτέ και όταν βλέπω κάτι θέλω να λέω την αλήθεια. Αυτό έχει συμβεί λοιπόν και με τον Τζίγγερ τον τελευταίο καιρό, λες και κάποιος τον πάτησε εκεί που πονάει και ξύπνησε μέσα του η άλλη πλευρά του χαρακτήρα του, αυτή που επιβάλλεται να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ούτως ώστε να βρει τις λύσεις. Από αυτό εδώ το blog έχω επικρίνει την στάση κυρίως στο θέμα της υποτιθέμενης πώλησης της ΠΑΕ. Δεν θα διστάσω λοιπόν να πω πως τον τελευταίο καιρό με έχει εκπλήξει ευχάριστα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας. Ο άνθρωπος που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας πάνω από δέκα χρόνια και που λίγες φορές ανέβαινε στο βήμα για να μιλήσει, ελάχιστες φορές είχε επαφή με τους οργανωμένους (κάτι που έκανε δις σε διάστημα ενός μήνα), σπάνια αντιδρούσε δημόσια και ερχόταν σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που τον αμφισβητούσαν (δεν έχει κάνει ποτέ παρέμβαση σε ραδιόφωνο όπως έκανε πρόσφατα με τον Βγενόπουλο) έχει κάνει στροφή 180 μοίρες. Έχει δείξει το τελευταίο διάστημα πως δεν θα διστάσει να τα βάλει με οποιονδήποτε τον αμφισβητήσει (Πατέρα-Βγενόπουλο) και θα απαντήσει σε όσους τον επικρίνουν, θα πατήσει πόδι σε καταστάσεις που δεν του αρέσουν (σηκώθηκε και έφυγε από την συνεδρίαση της Super League διότι κατάλαβε τι παιχνίδι παιζόταν), θα πάρει πρωτοβουλίες και δεν θα δείξει παθητικός σε οτιδήποτε που αφορά αυτόν και την ομάδα.
Ο κόσμος δεν κολλάει στα ονόματα, ο κόσμος θέλει ο άνθρωπος που είναι η κολόνα της ομάδας να έχει όραμα, να έχει όρεξη για δουλειά, όνειρά και φιλοδοξίες, αν ο ίδιος αλλάξει τότε ναι, αυτόν τον Τζίγγερ τον θέλει ο κόσμος!
The Researcher

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου