Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Οι 5 όροι της επιστροφής

Διάβασα πριν από μερικές μέρες ένα άρθρο στην εφημερίδα «Εξέδρα» όπου αποκάλυπτε τους 5 όρους που θέτει ο Νικόλας Πατέρας για να επιστρέψει στην προεδρία του Παναθηναϊκού.
Μελετώντας λοιπόν αυτούς τους όρους διαπίστωσα ότι τα θέματα είχαν να κάνουν κυρίως με το να δοθεί ένα τέλος στην «λασπολογία» που δέχτηκε ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού όλον αυτόν τον καιρό και όλοι μαζί να πορευτούν για το καλό της ομάδας, έχοντας βέβαια αυτός το απόλυτο κουμάντο της ΠΑΕ. Υπήρχε όμως κάτι ακόμα που δεν μου άρεσε καθόλου και ίσως υποδηλώνει τις προθέσεις του μεγαλομετόχου. Ο (πρώην) πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν έχει πρόβλημα να υπάρξει συγκεκριμένο όριο στο μεταγραφικό μπάτζετ, ζήτησε όμως (πάντα με βάση το ρεπορτάζ) να έχει την δυνατότητα να κάνει υπερβάσεις... από τη δική του τσέπη, κάτι που δεν έγινε δεκτό από την πλευρά του μεγαλομετόχου. Αυτό που μπορώ να καταλάβω εγώ από την άρνηση αυτή είναι ότι ο Κος Βαρδινογιάννης θέλει το όνομα του να είναι πάνω από την ομάδα, δεν θέλει κανείς να φαίνεται καλύτερος από αυτόν και ίσως αυτό να είναι ένας από τους βασικούς λόγους που έχει δημιουργηθεί αυτή η διάσπαση στον πολυμετοχικό. Αν δεν θέλει ή δεν μπορεί ο Τζιγγερ να βάλει σε κάποια περίπτωση το χέρι βαθιά στην τσέπη για να κάνει μια υπέρβαση ας πρόσεχε!!! Δεν μπορεί όμως να το στερεί κιόλας από κάποιον που θέλει να το προσφέρει. Πάνω σε αυτό να σας θυμίσω κάτι ακόμα, ότι ο Τζιμπρίλ Σισσέ είχε πριμ υπογραφής συμβολαίου 1 εκατ., μαθαίνοντας λοιπόν αυτό υπέθεσα πως (πιθανότατα) το ποσό αυτό το έδωσε ο Πατέρας. Γενικά θεωρώ πως αυτό είναι ένα ζήτημα που πέρασε στα «ψηλά», ενώ δε θα έπρεπε.

The Researcher

1 σχόλιο:

  1. Δεν περίμενα να γράψεις ξαφνικά κάτι που να μας ενδιαφέρει..τουλάχιστον διόρθωσες την ορθογραφία σου πάντως, κάτι είναι κι αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή