Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Εγκλήματα με Φαμπρι και Ρότσα!




Τα εγκλήματα που έχουν γίνει φέτος στον Παναθηναϊκό είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Αυτό όμως που θα κοστίσει πιο πολύ ήταν η επιλογή του Ισπανού προπονητή (τα είπαμε από την πρώτη στιγμή) και η απομάκρυνση του Ρότσα. Αυτά τα λάθη θα τα έβλεπαν και οι πιο άπειροι και άσχετοι με το ποδόσφαιρο!


Ξεκινάω αντίστροφα και θα πω πρώτα για τον Φάμπρι ο οποίος έκανε… υπέρβαση με τους 3 μήνες που έμεινε στην ομάδα, υπό φυσιολογικές συνθήκες δεν θα πέρναγε ούτε έξω από την Παιανία. Από την αρχή νομίζω οι περισσότεροι καταλάβαμε ότι πρόκειται για αστείο προπονητή και απορώ πραγματικά με τι κριτήρια ήρθε στον Παναθηναϊκό. Δεν θέλω να πω περισσότερα, άλλωστε είναι από τις λίγες φορές στην ζωή μου που «καίω» κάποιον τόσο νωρίς χωρίς να του δώσω μια ευκαιρία.
Το μεγαλύτερο όμως έγκλημα έγινε με τον Χουάν, κανένας μας δεν κατάλαβε γιατί έφυγε, αν η αιτία ήταν η διαφωνία για την συμμετοχή του Μπουμσόνγκ τότε αυτό είναι ακόμα πιο ανεξήγητο, διότι ο Γάλλος από τότε είναι βασικός! Η ομάδα είχε παίξει ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο μέσα στην χρονιά με τον Ρότσα στον πάγκο, αλλά το σημαντικότερο ήταν η ηρεμία που είχε επέλθει στα αποδυτήρια χάρης αυτόν. Ο Χουάν θα μπορούσε να αποδειχτεί αξιόπιστη… λύση για το παρόν και το μέλλον του συλλόγου.


Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως και η ομάδα θα πορευτεί πλέον με τον Βονόρτα. Με βάση το «βιογραφικό» του πρόκειται για αξιόλογη λύση (κάτοχος UEFA Pro, χρόνια συνεργάτης του Χουαν, έχει περάσει από όλες τις ακαδημίες) δυστυχώς όμως τώρα είναι αργά, η Ευρώπη έχει χαθεί και το μέλλον της ομάδας προβλέπεται δυσοίωνο, αφού μια απώλεια της τάξεως των 3 εκατ. ευρώ είναι πολύ μεγάλη για τον Παναθηναϊκό, τι στιγμή που στην ομάδα μετράνε και το τελευταίο ευρώ για να πληρώσουν μισθούς και προθεσμίες που έχουν λήξει.

Οι βάσεις για το μέλλον θα μπουν του χρόνου, είναι πολύ σημαντικό ζήτημα το ποιος θα αναλάβει το χτίσιμο αυτής της ομάδας. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα ατού του Παναθηναϊκού για τα επόμενα χρόνια θα είναι ο κόσμος του και η Λεωφόρος και όποιο παράρτημα θέλει να πάρει βαθμούς του χρόνου.. ας κοπιάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου