Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ο Στιβ Έργουιν της προπονητικής



Με τον Χουάν στον πάγκο πίστευε πως ευκολα η δύσκολα η ομάδα θα έμπαινε στην 5αδα για τα Play off, με τον Ισπανό δεν είμαι σίγουρος. Πολύ σπάνια κάνω κριτική πριν είμαι σίγουρος για αυτό που θα πω και μπορεί να είναι πολύ νωρίς αλλά ο Ισπανός με προβληματίζει ιδιαίτερα.

 Δεν κρίνω καθόλου την χειρότερη εμφάνιση του Παναθηναικού φέτος με τον ΠΑΣ, άλλωστε και ο Ρότσα έκανε παρόμοια όπως με την Βέροια αλλά η ομάδα είχε δείξει σε γενικές γραμμές κάποια σημαντική βελτίωση σε όλα τα άλλα παιχνίδια, είχε ένα πλάνο ανάπτυξης και μια λογική στο στήσιμο της, αλλά και στις αλλαγές κατά την διάρκεια του παιχνιδιού, δυστυχώς άλλα είναι αυτά που με προβληματίζουν!

Πρώτα από όλα το Βιογραφικό του, 28 χρονια προπονητης!!! με μονάχα 22 ματς σε επιπεδο Α Εθνικης, όλα τα άλλα σε Β&Γ. Ύστερα διαβάζω για κάτι Λιοντάρια και κάτι Λιονταρίνες, για τους παίκτες που πρέπει να "κατουράνε" σε όλο το γήπεδο πριν… "πηδήξουν", αλλά  και κάτι Κάστρα!  Όσον αφορά αγωνιστικό κομμάτι, ναε μεν είναι καλό να δίνεις προσοχή στην άμυνα, αλλά όταν θες γκολ και αγωνιζεσαι με δυο αμυντικα χαφ για 90’ για μένα είναι ανούσιο, δείχνει λες και έχει εν συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του και αυτό ειναι, τέλος!

Ειλικρινά απορώ με την επιλογή του συγκεκριμένου προπονητη αλλά και με την απομάκρυνση του Ροτσα! Δεν ξέρω αν ήταν επιλογή ενός (Αλαφούζου) ή πολλών, πάντως αυτή η επιλογή θα βαραίνει επικίνδυνα την διοίκηση σε περίπτωση αποτυχίας της ομάδας να βγει στην Ευρώπη, αφού θα βάλει ταφόπλακα στα οικονομικά προβλήματα της ομάδας. Η προσπάθεια του Μαρινάκη για την επίτευξη αυτού του στόχου ΔΕΝ πρέπει να βρίσκει συμπαραστάτες μέσα από την ΠΑΕ με λανθασμένες επιλογές!

Υ.Γ.1 Συγκινήθηκα όταν διάβασα από αρκετούς «υπαλλήλους» να... «προβληματίζονται» στην πιθανότητα επιστροφής του Σισσε σε μια τόσο δύσκολη περιοδο για την ομάδα, από ότι φαίνεται ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ο Γαλλος παικταρας, ειτε με το Νταμπλ που πηρε, ειτε επειδη εξεθεσε Μαρινακη και Ολυμπιακο στο καλπικο πρωταθλημα του 2010...


Υ.Γ.2 Συγγνώμη κ. Στεφανάκη αλλά ο Βύντρα δεν πληρώνει τον αντιΒαρδινογιαννισμο, αλλά την αμπαλοσυνη του. Δεν λέω, τα έδινε όλα, ήταν φιλότιμος, αλλά πάντα λίγος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου