Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Γελοίοι «άνθρωποι»… γελοίος σύλλογος!



Ο Διαγωνισμός βλακείας συνεχίζετε στο λιμάνι με τον Γενικό διευθυντή της ομάδας του λιμανιού Σάββα – γραφικό – Θεοδωρίδη να δίνει ρεσιτάλ Μαλακίας ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ σε ραδιοφωνική εκπομπή λέγοντας τα εξής ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ : «λίγο να σας αφήσει η διαιτησία θα μας ψάχνετε. Σας βλέπω κάθε Κυριακή και γελάω και το ανύπαρκτοι που είπα είναι πολύ λίγο». Επειδή κάποια στιγμή τα παραμύθια πρέπει να τελειώνουν θα πρέπει να μας πουν από την ομάδα του Δημοσίου ποιος ελέγχει την διαιτησία από πλευράς Παναθηναϊκού; Το έχουμε πει άπειρες φορές από αυτό εδώ το Blog πως ΝΑΙ οι πράσινοι διοικητικά δεν υπάρχουν (παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Γόντικα), υπάρχει παύση πληρωμών, κάτι που έχει να συμβεί στην ομάδα πολλά χρόνια, στο διοικητικό συμβούλιο πλέον υπάρχουν μόνο εκπρόσωποι των μετόχων που αν του γυρίσεις ανάποδα από τις τσέπες του θα πέσουν μόνο τα κλειδιά τους, δεν δείχνει κανένας να ενδιαφέρεται (παρά μόνο με δηλώσεις) και αν δεν ψηφιστεί ο νόμος λόγο Κορμοράνων για να έρθουν οι επενδυτές φως στο τούνελ δεν φαίνεται να υπάρχει. Από όλα αυτά καταλαβαίνεται πως ένα πράγμα είναι σίγουρο πως δεν ισχύει ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ!


Ας ψάξουν αλλού δικαιολογίες λοιπόν για την αγωνιστική τους ανυπαρξία λοιπόν, δεν είμαστε εμείς άλλωστε που θέλουμε να κάνουμε μεταγραφές (και ας τις χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο βέβαια!) έχοντας πραγματοποιήσει άλλες 15 το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Βέβαια ο όταν έχεις μάθει ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ στο 70-30 είναι λογικό ξαφνικά το 50-50 να σου κακοφαίνεται! Βέβαια το σκοπό τους τον έχουν πετύχει όταν συναντάς «γαύρους» και σου μιλάνε για αδικία της ομάδας τους, έτσι καλύπτουν και τον πρόεδρο τους σε περίπτωση αποτυχίας, διότι αν χάσει το πρωτάθλημα η Μπάρτσα από την Φρεατίδα θα μιλάμε για μεγάλη αποτυχία με βάση τα δεδομένα στην αρχή της χρονιάς.

Πραγματικά πόσο κρίμα είναι να υπάρχουν τέτοιοι παράγοντες στο ποδόσφαιρο, μετά πως περιμένουμε να αλλάξει κάτι;...
Υ.Γ.1 Δεν έχουμε πει ποτέ πως οι Πράσινοι παίζουν μπαλάρα (αυτά τα αφήνουμε για την Μπαρτσα από την Φρεατίδα), αλλά αλήθεια ποιος περίμενε τέτοιο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό το αποδεκατισμένο ρόστερ;

Υ.Γ.2 Η ανάπτυξη παιχνιδιού του Παναθηναϊκού είναι πολύ ορθολογική, μάλιστα πάνε χρόνια από τότε που ο Παναθηναϊκός - σε χρονικά σημεία πίεσης μέσα στον αγώνα - δεν έκανε «γιόμες» και αυτό είναι έργο Φερέιρα, γιατί πολύ απλά είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ!


The Researcher



3 σχόλια:

  1. Ζεσουαλδο Φερειρα οεοεοεοεο!!!
    Γιωργο εκλεισα αεροπορικα για να ερθω να δω το ντερμπυ αρχες Μαρτιου στο ΟΑΚΑ αλλα μην μαθευτει γιατι το κραταω για εκπληξη...! ΠΑΝΤΕΛΗΣ απο Αγγλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μεγαλα σιχαματα και παπαρολογοι.... αν ειναι δυνατον ο Γοντικας να κανει κουμαντο...

    ο Φερειρα θα τους μαζεψει... στο χερι μας ειναι το πρωταθλημα...

    http://road2sports.blogspot.com/2012/02/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή