Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Πρόεδρος κοινής (ολυμπιακής) αποδοχής.




Το είπε και το έκανε ο μεγαλομέτοχος, «Πρόεδρο κοινής αποδοχής» είχε υποσχεθεί και τέτοιον έφερε. Ναι καλά διαβάζετε, δεν κάνω πλάκα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θα μπορούσε να βρει πρόεδρο μεγαλύτερης αποδοχή και ήδη στον Πειραιά κάνουν σχέδια για φιέστα το Μάιο. Ψέματα δεν είπε ποτέ ο Τζίγγερ άλλωστε, ποτέ δεν υποσχέθηκε ότι θα είναι κοινής αποδοχής στον κόσμο του Παναθηναϊκού, οπότε δικαιώθηκε.
Αλήθεια δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε τον Τζίγγερ όλα αυτά τα χρόνια να πετυχαίνει τέτοιο αυτογκόλ! Δεν ξέρω πραγματικά από πού να αρχίσω και που να τελειώσω σχολιάζοντας αυτή την επιλογή. Ο πρόεδρος (πλέον) του Παναθηναϊκού είναι ένα πολιτικό πρόσωπο το οποίο ουδέποτε ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο, στην συνέντευξη του μάλιστα ανέφερε τον Παναθηναϊκό ως Συνασπισμό (δις) και χρησιμοποίησε την γνωστή ξύλινη γλώσσα που αποτελεί προσόν όλων των πολιτικών. Κανείς δεν θέλει να κάνει τον προφήτη και εγώ μάλιστα πολύ περισσότερο που… ότι γράφω μένει εδώ, η κίνηση όμως αυτή φαίνεται ως λευκή πετσέτα στον κόσμο της ομάδας και ίσως να μην έχει άδικο…




Υ.Γ. 1 Πάνω που έγραψα κάτι θετικό για τον Τζίγγερ (και δεν αλλάζω όσον αφορά αυτά που είχα γράψει, γιατί ίσχυαν)… λες και βάλθηκε να με αμφισβητήσει.

Υ.Γ. 2 Μπορεί ο Παναθηναϊκός να ξεκινάει την σεζόν με πολλά πλεονεκτήματα απέναντι στους αντιπάλους του (σχεδόν πλήρες ρόστερ, προετοιμασία σωστή, απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του Champions League κ.α.), η εσωστρέφεια και η γκρίνια όμως ίσως φέρουν τα πάνω κάτω.Υ.Γ. 3 Είναι πολύ πιο δύσκολο να προσαρμοστεί ένας άνθρωπος σαν τον Κωνσταντόπουλο στα δρώμενα του ποδοσφαίρου από έναν που ξέρει τα «κατατόπια» και αυτό είναι πολύ μεγάλο μειονέκτημα για τους Πράσινους.
The Researcher

1 σχόλιο:

  1. Όπως τα συνασπιστήρια κινδυνεύουν να μην μπουν καν στην βουλή στις επόμενες εκλογές, έτσι σας βλέπω κι εσας να μην μπαίνετε καν στην πρώτη 5αδα με τέτοια προεδράρα! Τουλάχιστον ας έβαζε την Κανέλη που είναι και φανατίλα και έχει και κάτι α@@ιδια ΝΑ!
    Το κορυφαίο απ αυτά που έγραψες βέβαια ήταν το "ότι γράφω μένει εδώ"... όχι ρε, περιμένουν στην ΠΑΕ πως και πως να ανεβάσεις την βλακεία σου για να σχεδιάσουν την επόμενη κίνηση..ε ρε φάπες που θέλουν μερικοί..
    Ο γνωστός-άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή