Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Τελικά δεν έφταιγε η διαιτησία;

Στροφή 180 μοιρών έκαναν οι Αγγελόπουλοι λοιπόν και θα παραμείνουν στον ολυμπιακό, από ότι φαίνεται τελικά δεν ήταν η διαιτησία ο λόγος που ήθελαν να αποχωρήσουν και πως να είναι βέβαια αφού δεν υπήρχε τίποτα για το οποίο θα έπρεπε να διαμαρτύρονται. Εκτός και αν λύθηκε για αυτούς το θέμα της διαιτησίας μέσα σε... 4 μέρες.


Νομίζω πως όλοι καταλάβατε τι παιχνίδι έπαιξαν πάλι οι εφημερίδες, προσπάθησαν να φορτώσουν τα δικά τους μυθεύματα και σενάρια φαντασίας περί αδικία της ομάδας τους στην αποχώρηση των Αγγελόπουλων, μια αποχώρηση που αν γινόταν πράξη θα ήταν όντως πλήγμα για το Ελληνικό μπάσκετ. Είναι αναμφισβήτιτα μια οικογένεια που έχει προσφέρει στον ολυμπιακό, έχει επενδύσει πολλά χρήματα άσχετα με τα αποτελέσματα και τους τίτλους που δεν έχουν έρθει. Ούτως η αλλιώς αυτό θέλει υπομονή και προεργασία, οι Γιαννακόπουλοι περίμεναν πάρα πολλά χρόνια για να ξεκινήσουν το χτίσιμο της Αυτοκρατορίας του Παναθηναικού και από ότι φαίνεται σιγά-σιγά έφτασε η ώρα της αποχώρησης τους...

Γιαυτό παράκληση μην μασάτε ότι σας δίνουν καλό είναι να σκέφτεσται και λίγο...

Υ.Γ. Θα είχε πολλή ενδιαφέρον πάντως αν αποχωρούσαν οι Αγγελόπουλοι τι θα έκανε ο Σπανούλης θα παρέμενε με μείωση 40%-50%; Ρωτάω επειδή... δεν πήγε για τα χρήματα!!!